Valg af dåbsbog

I Nr. Bjert Kirke får dåbsbarnet en bog i dåbsgave.
Nedenfor kan du læse lidt om de enkelte valgmuligheder. Når du bestiller dåb, kan du enten selv skrive dit ønske på dåbsformularen eller give besked til kordegnen.

Vi gør vores bedste for at opfylde ønsket, men variationer kan forekomme.
 

Sigurd fortæller bibelhistorier

S igurd fortæller bibelhistorier

Sigurd Barrett har udvalgt 24 af sine yndlingshistorier fra Bibelen. Historier, der vil undre, kalde på smil, tårer og føre samtaler om livets store spørgsmål med sig. Disse historier genfotæller han uhøjtideligt og humoristisk for børn i alle aldre, der får et billede af det kristne buskab og de værdier, som vores kultur er rundet af.


 

Alle børns bibel

Alle børns bibel

En bibelhistorie for de mindste om det største. De gode og kendte fortællinger fra bibelhistorien giver noget at spørge om, men også farveillustrationer at kigge på.
Genfortalt af Johannes Møllehave.


 

Børnebibelen

Børnebibelen

Børnebibelen er en klassiker! Med forrygende fortælleglæde gengiver Johannes Møllehave vores kulturs store grundfortællinger. Hele 46 af Bibelens vigtigste beretninger fra både Det Gamle og Det Nye Testamente får liv og fylde i et letforståeligt sprog, hvor alle kan være med. Hvert kapitel slutter med et rim, der opsummerer historien. 

 

Børne Salme Bogen

Børnesalmebogen

Børnesalmebogen indeholder 58 af de mest benyttede salmer og er fuldt illustreret af børnebogsillustrator Dina Gellert.
Bogen er særligt egnet til børn i alderen fra ca. 3-10 år og indeholder både gamle klassiske salmer, men også flere af de nye salmer er med. Salmerne er udvalgt i samarbejde med folk med både teologisk og musikalsk baggrund.